Masszírozó lábmosó kefe beépített habkővel, tapadókorongokkal / a tökéletes lábápoló

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,699Ft 0%
Eredeti ár:3,699 Ft
db

Masszírozó lábmosó kefe beépített habkővel, tapadókorongokkal / a tökéletes lábápoló

Zavar a bőrkeményedés a sarkadon? Unod a reszelők használatát, pedikűröshöz sem járnál minden héten? Valamiért nem tudsz lehajolni, kész tortúra a lábad megmosása? Akkor ez masszírozó lábmosó kefe beépített habkővel tökéletes lesz számodra!

Mondj búcsút a repedezett saroknak és a szenvedésnek, nem kell többé hajolgatnod, megerőltetned magad, vagy egy lábon egyensúlyoznod miközben a másikat mosod, ápolod. Az eszköz tökéletes minden szögből képes a lábak tisztítására, masszírozására. A habkő lágyítja a lábak kemény felületeit, így a lábaid simák és puhák lesznek.

Minden használat előtt nedvesítsd meg a habkövet, hiszen ha szárazon használod felsértheti a bőröd és növeli a habkő eltörésének kockázatát. Mindig ellenőrizd, hogy nincs-e megsérülve a kő!

A kettős sörtéjű tervezés által egyszerre kapsz masszázst és lábápolást. A külső sörték a hámlasztást és a bőr elkeményedett részeinek eltávolítására szolgálnak, a belső sörték pedig masszírozzák és megtisztítják a láb érzékeny területeit.

A termék alja csúszásmentes, tapadókorongokkal látták el, ezért teljes biztonsággal használhatod zuhanyozás részeként, akár naponta. Különösen ideális ízületi problémák, sérülések esetén, nagy segítség lesz szépkorúak és várandós kismamák számára, hogy nem kell hajolgatni.

Főbb jellemzői:

  • Lábápoló, masszírozó, tisztító
  • Beépített habkővel
  • Kettős sörtéjű tervezés
  • Eltávolítja az elhajt hámsejteket, tisztítja a lábat
  • A termék alja csúszásmentes, tapadókorongokkal borítják
  • Szín: zöld
  • Anyag: TPR
  • Mérete: 35 x 24 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db