Laptop hűtőpad és állvány - két ventilátorral, LED világítással, 15.4"

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,999Ft 0%
Eredeti ár:6,999 Ft
db

Laptop hűtőpad és állvány - két ventilátorral, LED világítással, 15.4"

A túlmelegedett laptop számos problémát okozhat: csökkenő teljesítmény, lelassulás, hangos működés, legrosszabb esetben teljes működésképtelenség is előfordulhat. Szerencsére ma már több opció is létezik a probléma kiküszöbölésére: ilyen például a laptop hűtő, ami nagyban megnövelheti eszközünk élettartamát.

A laptop hűtőpad és állvány egyszerűen használható: elég csatlakoztatnod az USB kábelét a laptopodhoz, és máris üzemképes állapotba kerül.  Akár az ágyon, lábaidra helyezve is könnyedén használhatod laptopodat, anélkül, hogy a géped felforrósodna. A maximális hatás érdekében az eszköz maximum 15.4”-os laptopokhoz javasolt.

Az állítható dőlésszöggel rendelkező laptop hűtőt nagy fordulatszámú ventilátorral látták el (1200 RMP); a hőleadás a készülék sűrűn lemezelt hűtőbordáján keresztül történik. Az eszköz LED-világítással van felszerelve és könnyedén hordozható.

Főbb jellemzők

  • Laptop tartó állvány – hűtőpad
  • Mérete: 36x25 cm
  • 2 db integrált ventilátorral
  • LED fényforrás
  • Egyszerűen kezelhető
  • USB csatlakozó, amelybe bedughatsz még egy USB-s szközt
  • ABS műanyag

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db