Kollodion felmosó mop fej csomag, 3 db (LXY-01-1)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,199Ft 0%
Eredeti ár:3,199 Ft
db

Kollodion felmosó mop fej csomag, 3 db (LXY-01-1)

Kompakt felmosódhoz vennél kollodionos felmosófejeket? Kapásból háromra is szert tehetsz ezzel a csomaggal. Gondolkodj a takarításról másképp!

A kollódiumos fejek szinte vonzzák magukhoz a koszt, a felmosó pedig minden sarokba eljuttatja a fejeket. A 3 db-os csomag gazdaságos és kényelmes, nem kell többször megvásárolnod őket, mi egyben kiküldünk neked nagyjából 9 hónapnyi adagot. A felmosó csomagjában lévő fejjel együtt így egy évre le is van a gondod.

Könnyen préselhető a fej, optimálisan kinyomható belőle a víz, nem fog tocsogni a padló, és száraz sem lesz a mop. Ideális nehezen felmosható talajon, például körültekintést igénylő laminált padlón, de bármilyen felületen használhatod.

Főbb jellemzők:

  • 3 db egy csomagban
  • Anyaga: kollódium, fej rész: nemesacél
  • Könnyen nedvesíthető
  • Tisztán tartható
  • Egy fej 3-4 hónapig is használható

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db