Kissy Missy kulcstartó plüssből

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,799Ft 0%
Eredeti ár:1,799 Ft
db

Kissy Missy kulcstartó plüssből

Mindenkinek megmutatnád a Kissy Missy rajongásod? Tedd fel ezt a lógó karú plüsst a táskádra vagy a kulcsodra, és mindenki láthatja, hová tartozol!

Képzeld el, most úgy kaphatsz Kissy Missy puszit ettől a plüsstől, hogy nem az lesz az utolsó! Ráadásul a pici, pihe-puha plüss kulcskarikával ellátott, tehát bárhova felapplikálhatod, lóghat a táskán, a kulcsodon, bárhol!

2022 sztárja, Huggy Wuggy egy horrorjáték főszereplője, amely még dalt is inspirált, egyébként 1984-től a köztudatban élő kultikus figura. Az ő rózsaszín "oldalbordája" Kissy Missy, aki ölelés helyett puszikat akar osztani - de jaj annak, akit elér! A játékban vigyáznod kell, az aranyos, ám borotvaéles fogakkal rendelkező szörny el ne kapjon, különben a puszija végez veled. 

A szörnyecske rózsaszín, hosszú szálú plüssből van,  lóbálható lábaival pedig sokkal barátságosabb, mint ominózus játékban, ami persze nagyobb gyerekeknek, felnőttek számára elérhető. Nyakában kék masnis sál jelzi, hogy ő bizony Huggy Wuggy jó barátja.

Főbb jellemzők:

  • Rózsaszín Kissy Missy plüss
  • Kulcstartó kulcskarikával
  • Anyaga: műszál
  • Magassága: 20 cm
  • 3 éves kortól adható játék

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db