Kerékpár lámpa, bicikli lámpa, lézeres hátsó lámpa

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,790Ft -40%
Eredeti ár:2,990 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Tökéletes láthatóságot biztosít kerékpározás közben. Lézeres fénye megadja a kellő követési távolságot. Ezentúl forgalomban és biciklis utakon is biztonságosan közlekedhetsz. Intenzív fényének hála garantáltan észrevehető leszel. Te is félsz sötétedés után biciklire ülni? Aggódsz, hogy nem vagy eléggé látható? A megfelelő kerékpár világítás elengedhetetlen kellék rossz látási viszonyok mellett. Legyen szó ködről vagy sötét égboltról, ha nem vagy kellően kivilágítva, komoly veszélybe sodorhatod magad, illetve a forgalomban közlekedő embertársaidat is. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, szerezd be Te is ezt a lézeres kerékpár lámpát! Ennek a praktikus bicikli lámpának köszönhetően csökkentheted a balesetek kockázatát, ezáltal megóvhatod a saját és a környezeted testi épségét! Az eszköz LED lámpája nemcsak erős és stabil fényt biztosít számodra, de többféle világítási fokozattal is rendelkezik. A megfelelő fokozat kiválasztása során lehetőséged van arra, hogy a világításba épített lézert be-, illetve kikapcsold. A lézeres kialakítás használata ajánlott, hiszen egyfelől figyelmezteti a biztonságos távolságtartásra a veled együtt közlekedőket, másrészt hozzájárul a tökéletes láthatóság megteremtéséhez. A hátsó lámpa felszerelése roppant mód egyszerű, néhány perc alatt telepíthető is. Esőzések során pedig bátran hagyhatod a bicikliden, mivel vízálló kialakításának hála nem kell félned attól, hogy tönkremegy. Tulajdonságok: Méret: 125 x 70 x 40 mm 5 LED-el felszerelt lámpa Különböző fokozatok Lézer külön ki- és bekapcsolható Áramellátás: 2 darab AAA elem (nem tartozék) Fény színe: piros Mit rejt a termék doboza? 1 db Kerékpár lámpa, bicikli lámpa, lézeres hátsó lámpa OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db