Hordozható Jégkocka Készítő, Jégkulacs

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,229Ft 0%
Eredeti ár:4,229 Ft
db
Imádod a jeges italokat, koktélokat. Te vagy az az ember, akinek mindig van a fagyójában jégkocka...

Imádod a jeges italokat, koktélokat? Te vagy az az ember, akinek mindig van a fagyójában jégkocka? Magaddal vinnéd az útra a jeges hűsítőt a nagy melegben? Azt kell mondjam, hogy megtaláltad számodra a lehető legjobb Jégkocka Készítőt. Ami nemcsak egy Jégkocka Készítő, hanem Jégkulacs is egyben, amit bárhová magaddal vihetsz! Lehet bármekkora hőség, erre a Jégkulacsra mindig számíthatsz, ha egy kis hűsítő italra vágsz. Töltsd fel vízzel, vagy a kedvenc italoddal, nyomd ki belőle a felesleget, tedd be a fagyóba. Várd meg míg megfagy a tartalma, vedd ki a fagyóból, húzd szét és már már élvezheted is a hűs italodat. Ha az úton is hűsítőre vágysz csak fogd meg vidd magaddal. Élvezd bárhol bármikor, legyen akármilyen meleg, a Jégkulcsra mindig számíthatsz! Hasznos tudnivalók: Mérete: 27.3x11.4x5.8cm Anyaga: BPA mentes kopoliészter Színe: szürke 24 jégkockát készíthetsz vele egyszerre Hordozható Jégakkuként is használhatod Mit rejt a termék doboza? 1db Jégkocka készítőt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db