GT8 Porsche Design Bluetooth Okosóra

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
8,500Ft -15%
Eredeti ár:9,990 Ft
db

Súly: 

0,5 kg

Új óra GT8 Porsche Design. A minőségi anyagok és a szoftvereslehetőségek között a piac egyik legérdekesebb okosórája előtt találjukmagunkat.

Hogyan készül tehát az új Porsche Design? A tok vonalaimegegyeznek a hagyományos modellekkel, de titán stílus veszi körül. Azoldalán található Digital Crown szintén nagyon különleges.

A kijelző 1,43 hüvelykes (46 mm) átlójú marad, AMOLEDtechnológiával és mindenekelőtt kiváló felbontással. 

Multisport GPS okosóra exkluzív Porsche részletekkel: dizájn ésfunkcionalitás a gyors sávban. Átfogó egészségügyi funkciókkal.

Fogadjon Bluetooth-hívásokat közvetlenül azokosórájáról. Fogadjon vagy utasítson el bejövő hívásokat, küldjön gyors,személyre szabott válaszokat, és ellenőrizze a hívásnaplóját, hogy továbbra iskapcsolatban maradjon életével akkor is, ha az okostelefon nincs kéznél.

Az okosóra okoseszközökkel párosítható. A Huawei eszközöktőlaz iOS és Android telefonokig a 12 GT8 Pro közvetlenül a csuklójáról működik.

Okosórája mindig készen áll, amikor csak szüksége van rá,köszönhetően a hosszú akkumulátor-élettartamnak és a gyors töltésnek. AGT8 Pro 30%-kal gyorsabb töltési sebességgel rendelkezik, és lehetővé teszi,hogy 10 perc alatt 20%-ra, vagy mindössze 45 perc alatt 100%-ra töltse fel.

A Sleep 2.0 alváskövető algoritmusa azonosítja az alvás főbbállapotait, minőségi pontszámokkal és személyre szabott javaslatokkal a legjobbéjszakai pihenés érdekében.

Megbízható stresszmérő áll az Ön rendelkezésére bármilyenstresszes napi tevékenység nyomon követéséhez és kezeléséhez, nyugtatólégzőgyakorlatokkal, amelyek segítenek ellazítani az elmét.

Az egészséges életet szolgáló kontrolltevékenységek kellemes utazássáteszik jólétét, amely az elérendő célokra összpontosít, mint például a jóalvás, az ivóvíz, a testmozgás és még sok más.

Műszaki jellemzők:

Eszköz típusa SMARTWATCH
Kompatibilis operációs rendszerek Android, iOS
Bluetooth verzió Bluetooth 5.2
Kapcsolódás Nem
Near Field Communication Nem
Kijelző/vezérlő
Kijelző AMOLED
Érintőképernyő igen
Színes kijelző igen
Képernyőátló (hüvelyk) 1,43 hüvelyk Felbontás
szélesség 466 pixel
Felbontás magasság 466 képpont Szívritmus-érzékelő Felszerelés
Igen Barometrikus magasságmérő igen Gyorsulásérzékelő igen GPSműholdas navigációs rendszer Integrált GPS modul igen CsatlakozásokMikrofon Cserélhető pánt igen Vízálló igen

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db