Gömb alakú jégkocka készítő

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
599Ft 0%
Eredeti ár:599 Ft
db

Gömb alakú jégkocka készítő

Lehűtenéd az italodat, de nem szeretnéd, hogy túl vizes legyen? A gömb alakú jégkocka forma egy praktikus konyhai eszköz, amely segít tökéletes jégkockát készíteni! 

A jéglabda készítő forma olyan jégkockát készít, ami lassan olvad, így nem hígítja fel túlságosan az italodat. A formát könnyű használni: egyszerűen töltsd fel vízzel, tedd a fagyasztóba, és várj, amíg a jég megdermed. A jégkocka labda egyedi megjelenést kölcsönöz az italaidnak, így kiváló ajándék lehet a whiskeyk szerelmeseinek is. A forma tisztítása nagyon egyszerű, csak mosd el meleg, mosogatószeres vízzel.

Ez a praktikus jégkocka készítő segít abban, hogy tökéletes gömb alakú jégkockát készíts, olyat, ami megfelel a whiskey rajongók magas elvárásainak is, és hozzájárul az ital élvezetes fogyasztásához.

Főbb jellemzők:

  • Gömb alakú jégkocka készítő
  • Lassan olvad, nem hígítja fel az italt
  • Könnyű használat
  • Meleg, mosogatószeres vízzel tisztítható
  • 1 db jéglabda készítéséhez
  • Véletlenszerű színben küldjük
  • Mérete: 8x7x7 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db