Fedeles hulladékrendszerező kosár / capuccino, 6 literes

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,999Ft 0%
Eredeti ár:3,999 Ft
db

Fedeles hulladékrendszerező kosár / capuccino, 6 literes

Te is szeretnél odafigyelni a környezetre, és szelektíven gyűjteni a szemetet? Olyan hulladékrendszerező szemetest keresel, amelyet praktikusan tárolhatsz otthonodban?

Ezekbe a hulladékrendszerező szemetes kosarakba bele dobhatod a konyhai hulladékot, a komposztot, szerves hulladékokat, és még sok mást egyéb hulladéktípust rendszerezhetsz benne.

A fedél teljesen kinyitható, így a zöldségeket és a gyümölcsöket közvetlenül a szemetes fölött hámozhatod meg. A hulladékrendszerező szemetes olyan, mint egy kosár, így a vödrök a pántoknak köszönhetően egyszerűen kivihetők az erkélyre, vagy a kertbe.

A fedéllel ellátott szemetes kosarak különböző méretüknek köszönhetően akár a konyhapultra is feltehetők, a fedélnek köszönhetően, csukott állapotban nem kerülnek ki a légtérbe a kellemetlen szagok.

A műanyag hulladékrendszerező kosarak ideálisak konyhai hulladék tárolására, használhatók asztali szemetesként, üres kávékapszulák gyűjtésére, sőt mosószer tárolására is alkalmasak.

A szemetes kosár könnyen tisztítható, így szinte bármit tárolhatsz benne!

Főbb jellemzők:

  • Fedeles hulladékrendszerző kosár
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Praktikus szemetes
  • Újrahasznosított műanyag
  • Fogantyúval a könnyű hordozáshoz
  • 6 literes
  • Mérete: 23,5 cm x 20 cm x 20,8 cm
  • Szín: capuccino

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db