Fafúró, fa fúrószár készlet 7 db-os (állítható szárú)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,290Ft 0%
Eredeti ár:4,290 Ft
db


Otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas. Egyszerű és szupergyors munkavégzést tesz lehetővé. Speciális gyorsacél anyaga biztosítja a hosszú távú használatot. Tökéletes társad lesz különféle barkácsmunkákhoz. Precíz furatok másodpercek alatt? Ez többé nem csak álom! Ezzel a szuper kütyüvel gyorsan és hihetetlenül egyszerűen készíthetsz különböző méretű furatokat. Masszív kialakításának és speciális gyorsacél anyagának köszönhetően, bármilyen barkácsmunkának nekivághatsz a Fafúróval. Ideális szerszám famegmunkáláshoz, vékony műanyagokhoz, és vékonyfalú fémlemezek fúrásához is. A süllyesztés mérete imbuszkulccsal állítható. A fúrási hosszat a különböző hosszúságú csavarok segítségével egyszerűen, a rögzítőcsavar lazításával majd annak meghúzásával állíthatod be. Használat közben a csavaros kupak tökéletesen beágyazva marad a munkadarab felületeibe. Csak csavard bele a fúróba a választott méretű fejet és már mehet is a munka! Ez a fúrófej készlet nem hiányozhat a Te barkács kelléktáradból sem! Hasznos tudnivalók: A szett 7 különböző méretű fúrófejet tartalmaz melyeket: fa, puhafa, rétegelt falemez, vékony műanyag és vékonyfalú fémlemez megmunkálásához használhatsz. A süllyesztés könnyen állítható az imbuszkulcs segítségével a rögzítőcsavarok lazításával majd azok meghúzásával. Egyszerűen csak bele kell csavarnod a fúróba a választott méretű fejet és már mehet is a barkácsmunka! Használat alatt tökéletesen megmarad a munkadarab felületeiben. A Fafúra, fa fúrószár készlet tulajdonságai: Mérete: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 7mm, 8mm és 10mm Anyag: gyorsacél Mit rejt a termék doboza? 7 db Fafúró, fa fúrószár 1 db Imbuszkulcs

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db