Fa ülőke - tárolóval

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
21,590Ft
db
A fa ülőke jellemzői: A doboz dönthető, párnázott ülőfelülettel rendelkezik, aminek köszönhetően különféle dolgok tárolására is használható. Ezzel rengeteg helyet takaríthatunk meg otthonunkban. Dizájner megjelenésének köszönhetően a puff minden belső térhez passzol. Kiválóan alkalmas hálószobába, nappaliba, előszobába és gyerekszobába, valamint az erkélyre. Nagyon tágas, ami azt jelenti, hogy használattól függően sok minden elfér benne. Szárított és gyalult lucfából készült. A legjobb minőségű akril festékekkel és mázzal festett. Széles, 13 cm széles lécekkel rendelkezik, ami nagyon tartóssá teszi. Rendkívül rugalmas T-25 habszivacsból készült, gondosan szürke szövettel kárpitozva. A láda használható ülőülésnek, segítség lehet cipő felhúzásnál, pihenés közben lábtartóként is használható, valamint asztal az erkélyen, amire elhelyezhető könyvek és egy tálca kávéval vagy teával. További specifikációk: Anyag: lucfenyő hab T-25 (sűrűség 25 kg/m3) Kárpit színe : szürke Léc színe: fehér Maximális terhelés: 150kg Doboz méretek: 40x50x35cm A csomag tartalma: 1 db Fa ülőke

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db