Bicikliző fashion baba kerékpárral

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,399Ft 0%
Eredeti ár:6,399 Ft
db

Bicikliző fashion baba kerékpárral 

A divatos babák új generációját tarthatod a kezedben ezzel a karcsú fashion babával, amelyik egy vagány, rózsaszínű, városi biciklin teker. Ruhája trendi, sportoláshoz megfelelő, de ha kedved tartja, varrhatsz is rá bármilyet, mert öltöztethető.

Fényes, aranyszőke haja fésülhető, karjai és lábai pedig az ízületek mentén mozgathatóak. A kerékpár kereke forog, elöl egy kosár várja, hogy telepakoljátok a bevásárlással, esetleg belekerüljön egy mini iskolatáska, vagy a baba kutyájává avanzsált figura is utazhat ezen a helyen. 

A kormányon találod a baba bukósisakját, amelyet viselhet biciklizés közben, a derekánál pedig a bringára tudod erősíteni a babát, így biztosan nem fordul le róla. 

Főbb jellemzők:

  • Bicikli és baba a csomagban
  • Anyaga: műanyag
  • Levehető ruhával
  • Szőke hajjal
  • Baba mérete: 28 cm
  • Kerékpár  mérete: 27 x 17 x 3 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db