Autós párna, autós nyakpárna, nyaktámasz

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft -33%
Eredeti ár:3,590 Ft
db


Használatával kényelmesebbé teheted a hosszabb utazásokat is. Ergonomikus kialakításának hála tökéletesen illeszkedik nyak formájához. Nemcsak sofőröknek, utasoknak is ideális. Sokat ülsz a volán mögött? Hamar kényelmetlenné válik az ülés? Vezetés közben nagyon fontos, hogy kényelemben érezd magad. Nem megfelelő körülmények között hamar megfájdulhat a hátad, a nyakad és a folytonos fészkelődés ronthatja koncentrációdat. Ennek megelőzésében lesz nagy segítség az Autós nyakpárna. Készülj fel egy hosszú és fárasztó útra, és könnyítsd meg a vezetést a párnának hála! Hasznos tudnivalók: A termék hátoldalán található pánt elasztikus, könnyen illeszkedik bármilyen fejtámlához, ezért bármilyen autótípushoz használható. A párna habos belseje a lehető legkényelmesebb tartást biztosítja nyaknak. Az anyag tisztítható és légáteresztő, valamint engedi lélegezni bőrt is. Az Autós párna, autós nyakpárna tulajdonságai: Méret: 23 x 17 cm Szín: Fekete Anyag: szintetikus Súly: kb. 220 g Univerzális: bármilyen autóba jó Mit rejt a termék doboza? 1 db Autós párna, autós nyakpárna, nyaktámasz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db