Autós deréktámasz felfújható nyakpárnával

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,420Ft -32%
Eredeti ár:2,080 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Gyakran érzel derék- vagy háttáji fájdalmat? Sokat utazol, vagy csak jó lenne a tv előtt is kényelmesebben ücsörögni? Ne a kedvenc székedet cseréld le, próbáld ki ezt az univerzális deréktámaszt, amihez ajándék felfújható nyakpárnát is adunk!

Korunk népbetegsége a derékfájás, amit nem csak a rossz testtartás, amin az elhasználódott, kiült, öreg székek és ülések csak rontanak. De az új, korszerűnek gondolt irodai székedben vagy pár éves kocsid ülésében is helytelenül helyezkedsz el, mert úgy érzed kényelmesebbnek, pedig ezzel csak ártasz magadnak... A deréktámasz segíti megőrizni a helyes testtartást hosszú távon is, így lényegesen kényelmesebbé és egészségesebbé teszi a munkavégzést és a vezetést.

Rugalmas pántjainak köszönhetően bármilyen autós ülésre, irodai- vagy konyhai székre könnyen felhelyezhető, hálós kialakítása miatt jól szellőzik. A megfelelő pozícióban tartja a gerincet, ezzel pedig gegelőzi, illetve hatékonyan csökkenti a derék- és hátfájást - a változást pár perc után érzed majd.

A felfújható nyakpárna jó szolgálatot tesz majd neked útközben, hiszen rendkívül kényelmes és puha a tapintása. Belső anyaga PVC, ami miatt könnyen felfújható, a külső anyaga pedig plüss, hogy mindig puha és kényelmes érzeted legyen, amikor használod. Rendkívül széles a PVC tömítő szalag benne, így nem fog elcsúszni, vagy elforogni a bársony rajta. Mivel felfújható, így utazáshoz a legtökéletesebb választás. Mikor már nincs szükséged rá, egyszerűen csak kiengeded belőle a levegőt és összehajtogatod, így csak minimális helyet foglal a táskádban.

A párna ergonomikus U-alakja jól illeszkedik a nyakadhoz, tökéletesen alkalmas a nyak és gerinc terhelésének enyhítésére. Utazás közben segít pihenni, akár autóban, vonaton, repülőgépen vagy a nappaliban a kanapén.

Főbb jellemzők:

- Univerzális deréktámasz ajándék nyakpárnával
- Bármilyen autóba és irodai- vagy konyhai székre felhelyezhető
- Rugalmas, hálós kialakítás
- Csökkenti a hátfájást és a derékfájást
- Fekete színű deréktámasz, sötétkék nyakpárna
- A felfújható nyakpárnát plüss borítással látták el
- Mérete: 39x27x11,5 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db