Automata szenzoros szappanadagoló

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,690Ft
db
Ideje haladni a korral! Az Automata szenzoros szappanadagolóval új szintre emelheted a kézmosást! Soha többé nem kell hozzáérned kézmosáskor a szappanadagolóhoz, így elkerülheted a bacik visszajutását a kezedre! A gyermekedet is garantáltan le fogja nyűgözni, hogy hogyan is kerül a szappan a kezére, ha hozzá sem ér! Így már nem lesz nyűg és hiszti a kézmosás! Nincs több szétfolyt szappan és pazarlás! A beépített mozgásérzékelő szenzor segítségével az adagoló érzékeli a kezed, és egy adag szappant nyom a kezedre! 360 ml a kapacitása, így nem kell hetente utántöltened! Ideális kellék lehet iskolákban, óvodákban vagy akár irodákban is! Felejtsd el az elavult szappanadagolókat és lépj a következő szintre ezzel az Automata szenzoros szappanadagolóval! Jellemzők Higiénikus kézmosás! Ideális bármely háztartásba, irodaházba. Gazdaságos, bármikor után tölthető. Használható a legtöbb folyékony szappannal. Energiatakarékos elemes működés. Űrtartalom: 360 ml Rögzíthetőség: Szabadon álló Energiaforrás: 4 x AAA elem (nem tartozék) Működési hőmérséklet: 5 - 40 C Védelem: IP44 Méret: 135 x 83 x 190 mm Anyaga: Strapabíró műanyag Szín: Fehér

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db