Aurora projektor Galaxy éjszakai világítás távirányítóval

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
19,500Ft -17%
Eredeti ár:23,400 Ft
db

Az összes funkciója vezérelhető, beleértve az időzítést, a fényszínt, fényerő, mód, hang stb. Kiváló minőségű Bluetooth Hi-Fi sztereó zenei hangszóróval beépített, vezeték nélküli zenelejátszást is támogatja a telefonon. A lámpák szinkronizálják a zenét a hangvezérlési mód megnyitása után, így magával ragadó hang- és vizuális atmoszférát teremtenek.

Termékleírás:

Aurora Lights Star projektor Galaxy projektor távirányítóval Sky Night Light ajándék gyerekeknek felnőtteknek Bluetooth zenei hangszóró

Figyelem, az 1. stílushoz nem tartozik a Hold projektor képe, a legtöbb egyéb funkció nagyjából megegyezik a 2. stíluséval, a rendelés leadásakor kiválaszthatja a kívánt stílust.

Jellemzők:

Csodálatos álom Aurora effektusEz az északi fény Aurora projektor képes kivetíteni az Álom Aurora, csillagok és a hold mintáit. Az álom aurora effektus manuálisan vagy automatikusan átkapcsolható egyszínű, kétszínű és háromszínű módba (piros, kék, zöld és fehér bármilyen kombinációja). A távirányítón keresztül beállíthatja a fény színét, fényerejét és áramlási sebességét, így különböző fényhatásokat hozhat létre.

Dynamic Star Twinkling TechnologyAurora Borealis Light Star projektorunk egy új technológiát alkalmaz, "csillagfény villog" (a zöld csillagok nem maradnak állandóan mozdulatlanul, villognak egy ideig, majd eltűnnek egy időre, mint egy lélegző csillag, a csendes éjszaka, hagyd, hogy a gyerekek csendesen mámorosak legyenek.)

Tompítható és 13 színű opciókNorthern Lights Galaxy projektor Akár 13 különböző módú színbeállítással, hogy varázslatos galaxis álomvilágot teremtsen gyermekei számára, és úgy érzi, mintha utazna az univerzumban. A lámpa békés és nyugodt alvási légkört teremt Önnek és gyermekeinek, így a felnőttek és a gyerekek jobban alszanak, az álom aurora star lights holdprojektor tökéletes ajándék gyerekeknek.

Tökéletes szobadekorációA Dream Aurora Star projektor tökéletes dekoráció egy szobához, és ideális ajándék születésnapra, karácsonyra vagy évfordulóra. Hagyja, hogy a galaxy lights kivetítő gyönyörű csillagos éjszakát és hatalmas auroraeffektusokat hozzon otthonába, és alakítsa szobáját otthoni planetáriummá, lehetővé téve, hogy éjszaka a világűrről álmodozzon, és egy túlvilági vizuális élményt teremtsen.

Távirányító、Automatikus vezérlési időzítő és Hi-Fi sztereó zenei hangszóróCsillagprojektorunk beépített 1H, 2H, 4H automatikus kikapcsolási időzítővel. A felszerelt távirányítóval a projektor összes funkciója vezérelhető, beleértve az időzítést, a fényszínt, fényerő, mód, hang stb. Kiváló minőségű Bluetooth Hi-Fi sztereó zenei hangszóróval beépített, vezeték nélküli zenelejátszást is támogatja a telefonon. A lámpák szinkronizálják a zenét a hangvezérlési mód megnyitása után, így magával ragadó hang- és vizuális atmoszférát teremtenek.

Prémium minőség és nagy lefedettség   álmaink aurora Star projektorunk teljesen lefedi a szoba mennyezetét vagy falát. 



Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a AVI raktárból, melynek szállítási díja 1690 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db