AlphaOne magyar nyelvű okosóra - Szürke-Fehér

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,190Ft
db
 Bluetooth hívásfogadás, kezdeményezés Fogadd hívásaid az okosórádon keresztül! Minden pillanatban fogadhatod a fontosabb hívásokat, de akár te is kezdeményezheted is! (Android, iOS, SIM mód) SMS értesítési funkció  Vezetés közben, értekezleteken, fontosabb eseményeken nem tudod elővenni a telefont? Nem probléma! Az okosórán keresztül a telefonod elővétele nélkül is azonnal látod, ha egy fontosabb üzeneted érkezett! (Android) Riasztás, ha a  telefon hatótávolságon kívülre kerül Aggódsz amiatt, hogy ellopják vagy esetleg elhagyod a mobilod? Semmi gond! Ugyanis az AlphaOne magyar nyelvű okosóra arra is képes, hogy riasszon neked, ha a telefonod már nincs a közeledben! (Android)  Zene és videólejátszás Hallgasd kedvenc zenéid bárhol és bármikor! Az okosóra segítségével ezentúl kocogás sportolás és egyéb tevékenység közben sem lesz probléma a kedvenc dalaid lejátszása. Nem kell azon agyalnod, hogy hogyan tartsd a kezedben a telefonod.  Szinkronizálható telefonkönyv és naptár    Túl sok névjegyed, eseményed van a telefonodban? Az okosórának ez sem kihívás! Könnyedén szinkronizálhatod a mobilod adatait az okosóráddal! Jellemzők:  Micro SIM kártya Kártyafüggetlen készülék GSM 850/900/1800/1900 MHz Használható bármely magyar szolgáltató hálózatán. Hívásfogadás, kezdeményezés funkció (Android, iOS, SIM mód) SMS küldés, fogadás (Android, SIM mód) Telefonkönyv, hívásinfó szinkronizálás (Andorid, iOS, SIM mód) Eseményértesítések fogadása a csatlakozott telefonról, SMS, e-mail, Facebook, stb. (Android) Zene és videólejátszás Telefon kamera távoli vezérlés Fotókészítés a csatlakoztatott telefonnal az óráról vezérelve, exponálva. Beépített kamera: 0,3 MP Memóriakártya foglalat: max. 32 GB-ig bővíthető Riasztás, ha a telefon hatótávolságon kívülre kerül. (Android) Beépített mikrofon és hangszóró. Alvásfigyelő és lépésszámláló. Emlékeztető funkció. Hangfelvevő Ébresztőóra Számos egyéb alkalmazás. Műszaki adatok:  RAM/ROM: 64MB/128MB CPU: MTK6260A Bluetooth: V3.0EDR, A2DP HF1,5 HS P 1,2 Frekvenciasáv: 2,s GHz Környezeti zaj hatótávolsága: >=10m Töltési idő: kb. 1 óra Beszélgetési idő: kb. 3 óra Zenelejátszási idő: kb. 6 óra Készenléti idő: kb. 160 óra Működési idő Bluetooth kapcsolattal: kb. 50 óra Energiaellátás: Beépített 380 mAh tölthető akkumulátor. Kijelző: 39,64 mm átmérőjű TFT HD LCD érintőképernyős kijelző. Nyelv: Magyar, angol, kínai, francia, spanyol, portugál, olasz, német, finn, török, orosz, indonéz, vietnámi Anyaga: rozsdamentes acél, szilikon Szín: szürke-fehér A csomag tartalma:  1 db Okosóra 1 db Töltőkábel 1 db Kijelzővédő fólia

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db