Adler AD7917 Párátlanító

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
49,990Ft -17%
Eredeti ár:59,990 Ft
db
Az AD 7917 egy kompresszoros párátlanító, napi 10 liter víz kapacitással. A készüléket úgy tervezték, hogy csökkentse a páratartalom szintjét olyan helyiségekben, mint a fürdőszobák, szárítók, szekrények. Segít fenntartani a megfelelő páratartalmat olyan könyvtárakban, múzeumokban, levéltárakban, kiszolgáló helyiségekben és más helyiségekben, ahol a levegő túl sok nedvességnek van kitéve. Jól működik alacsonyabb emeletek, például pincék és garázsok párátlanításakor. A mosókonyhában való használata jelentősen felgyorsítja a ruhák szárítását.Az AD 7917 egy kompresszoros párátlanító, napi 10 liter víz kapacitással. A készüléket úgy tervezték, hogy csökkentse a páratartalom szintjét olyan helyiségekben, mint a fürdőszobák, szárítók, szekrények. Segít fenntartani a megfelelő páratartalmat olyan könyvtárakban, múzeumokban, levéltárakban, kiszolgáló helyiségekben és más helyiségekben, ahol a levegő túl sok nedvességnek van kitéve. Jól működik alacsonyabb emeletek, például pincék és garázsok párátlanításakor. A mosókonyhában való használata jelentősen felgyorsítja a ruhák szárítását.

-A párátlanítani kívánt helyiség térfogata legfeljebb 60m3

-Levegőáram 120m3 / h

-Könnyű kezelhetőség - 1 ventilátor sebesség

-Víztartály 2,2 liter

-Folyamatos nedvességelvezetési funkció

-Kiolvasztás funkció

-Levegőtisztító funkció PP szűrővel és aktív szénszűrővel

-Automatikus újraindítás bekapcsolás után

-Működési hőmérsékleti tartomány: 5-32 ° C

- Jelzőfény amikor a víztartály megtelt

-Leeresztő tömlő

-Zajszint <45 dB (A)

-Maximális energiafogyasztás 245W

-Tápegység 220-240V ~ 50Hz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a ITR raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 9 kg
Csomagszám: 1 db