Adler AD4506w Termoszos kulacs

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,989Ft
db
A Thermos AD 4506 LED-es érintőkijelzővel lett ellátva, amely jelzi az ital aktuális hőmérsékletét, nagyszerű megoldás a forró italok kedvelőinek. Így könnyedén, valós időben nyomon követheti kedvenc italának hőmérsékletét. A LED kijelző lehetővé teszi, hogy pontosan leolvassa a hőmérsékletet, így elkerülheti az égési sérüléseket vagy a túl hideg italok fogyasztását. Emellett az érintőkijelzőnek köszönhetően a termosz kezelése egyszerű és intuitív. A készülék precíz hőérzékelővel rendelkezik - a hőmérséklet leolvasása 3 másodpercig tartó fejjel lefelé fordítás után. A vákuumszigetelés és a dupla falak 8 órán át tartják melegen, vagy akár 12 órán át hidegen az italokat. A készlethez tartozik egy szűrő, amely elválasztja az őrleményeket. A LED kijelző beépített akkumulátora nagyon hosszú élettartamú, akár 30 000 érintésig. A termosz kapacitása 473 ml. Ez a modern termosz nemcsak praktikus eszköz, hanem stílusos kiegészítő is a kényelmet és a modern megoldásokat értékelő emberek számára.

Jellemzők: LED érintőkijelző - jelzi az ital aktuális hőmérsékletét Precíziós hőérzékelő - 3 másodpercig fejjel lefelé fordítva is leolvassa az értékeket Megbízható tömítettség Szűrő, amely elválasztja a kávézaccot (őrölt kávé és tealevelek) a folyadéktól. A termék belseje és a szűrő kiváló minőségű SS 304 rozsdamentes acélból készült, élelmiszerekkel való érintkezésre szánt SS 304 rozsdamentes acélból készült BPA-mentes, nem mérgező, egészségre ártalmatlan szilikon tömítés Beépített elem, vízálló fedéllel, amely biztonságos a gyermekek számára Az alsó italtartály mosogatógépben mosható A termék átmérője illeszkedik a legtöbb autó- és kerékpártartóhozFigyelmeztető jelzés: zöld csepp: 35°C alatt - az itala langyos lesz narancssárga csepp: 36-59°C - forró ital piros csepp: 60°C felett - nagyon forró ital, vigyázzon!Műszaki adatok: Akkumulátor élettartama: 30 000 Lítium akkumulátor (nem cserélhető): 1 x CR2032 3V Magasság: 22,7 cm Átmérő: 6,4 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a ITR raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db