Adler AD2272 Professzionális hajszárító, superspeed, ion

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,890 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
29,990Ft
db
Az Adler AD 2272 egy korszerű hajszárító, amely a legújabb technológiát kivételes teljesítménnyel ötvözi, hogy gyorsan és hatékonyan szárítsa meg haját, miközben az egészségesnek tűnik. A forradalmi kefe nélküli motorral ellátott hajszárító percenként 110 000 fordulatszámot ér el, hogy a hajszárító gyorsan, károsodás nélkül szárítsa meg a haját. A három hőmérséklet-beállítás és a két fúvási teljesítményszint teljes kontrollt biztosít a hajformázási folyamat felett, a hajszárítót a különböző hajtípusokhoz igazítva. Az innovatív ionizációs technológia megakadályozza a statikus feltöltődést, így a haj sima és fényes marad. Az elektronikus NTC hőmérsékletszabályozó állandó és biztonságos hőmérsékletet garantál a biztonságos és precíz hajápolás érdekében. A mágneses légsűrítő lehetővé teszi a levegőáramlás pontos irányítását, ami kulcsfontosságú a frizurák formázásakor és modellezésekor. Az elegáns tükrös felület mögé rejtett LED-kijelző megkönnyíti a beállítások ellenőrzését, modern jelleget kölcsönözve a hajszárítónak. A mágneses kupakkal ellátott, kivehető légszűrő és a mellékelt tárolótáska megkönnyíti a szárító karbantartását és tárolását.




Teljesítmény
1600 W


Hőmérséklet fokozatok
3 fokozat


Ventilátor fokozatok
2 fokozat


Ionizálás
Igen


Hideg levegő funkció
Van


Túlmelegedés elleni védelem
Van


Tartozékok


Szűkítőfej
Tároló táska




Kábel hosszúság
1.8 méter


Szín
Fehér


Súly (bruttó)
700 g

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a ITR raktárból, melynek szállítási díja 1890 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db