AbRocket Twister - Hasizomerősítő gép

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
14,990Ft -9%
Eredeti ár:16,490 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Az egyik fő ok, amiért az emberek nem teljesítik kitűzött céljaikat, az, hogy nem tartják fenn a szabályszerűséget. Ezen felül, a napi elfoglaltságuk és a munkaidő miatt nem szakítanak elegendő időt az edzésprogramokra, ezért nem tudják elérni a kívánt eredményt. De nem kell aggódni! Az AbRocket Twister - Hasizomerősítő gép elképesztő módon segít az álomalak elérésében! https://youtu.be/N5BmM8y3hKc Az AbRocket Twister - Hasizomerősítő gép egy csodálatos otthoni edzőgép, amely segít az izmos kockahas, álomalak elérésében! Ez az egyedülálló hasizomerősítő gép 3 különféle ellenállásrugóval van ellátva, amelyek lehetővé teszik az edzést a saját igényeid (fizikai erőnléted) szerint. Kényelmessé teszi az otthoni edzést, számos gyakorlat elvégzését teszi lehetővé. Párnázott ülésének és a háti részen található masszírozó görgőknek köszönhetően edzés közben masszírozzák a hát tájékát; véd a túlterheléstől, megakadályozza a nyak- és hátfájást. Ezenkívül brutális módon feszesíti a bőrt és tonizálja az izmokat. Erősítsd meg hasizmod és mellizmaid, karcsúsítsd derekad az AbRocket Twister - Hasizomerősítő géppel!

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db