5 az 1-ben kétfejű Padló Súroló és Polírozó - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,340 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
48,690Ft -13%
Eredeti ár:55,994 Ft
db
Ez a Polírozó/Tisztító a maga kemény ABS burkolatával és rozsdaálló acél fogantyújával, egyszerű, könnyű és könnyen tisztítható. Kiemelkedően manőverezhető, padlóját és parkettáját tiszta állapotban hagyja. Elképesztő 5 az 1-ben funkcióival ez a polírozó/tisztító könnyedén súrolja, csiszolja, viaszolja, fényezi és tisztítja kemény és fa-padlóit vagy szőnyegeit. A tisztító különösképpen kis boltok/szalonok általi használatra alkalmas, ahol egy teljes méretű polírozó nehezen lenne kezelhető a tornyosuló berendezési tárgyak és készletek között. Jellegét egy 400 fordulatszámú, kettős fej határozza meg a gyors és hatékony tisztítás érdekében. A 2 sikáló kefe megtisztítja a kemény felületeket, mint a beton, vagy kő és eltávolítja a mélyen beágyazódott szennyeződéseket a szőnyegekből. 2 filctárcsa a sima modern felületek esetében alkalmazható. 2 sisak úgy van kialakítva, hogy eltávolítsa a piszkot az érzékenyebb területekről, mint például puhafáról, vagy festett felületekről. 2 tisztítószivacs eltávolítja a nehéz foltokat a kemény modern felületekről azért, hogy padlója a lehető legjobban nézzen ki. 2 mikroszálas, 100%-ban mikroszálból készült korong, amely különösen hatékony a márványfelületek tisztításában. Az 5 az 1-ben tisztító polírizó segítségével padlója ugyanolyan jól fog kinézni, mint azon a napon, amikor lerakta. A szállítás tartalma: 1 x Polírozó 2 x Sikáló kefe, 2 x Filctárcsa, 2 x Tisztítószivacs, 2 x Sisak és 2 x Mosható mikroszálas korong.
  • Feszültség: 230 V
  • Frekvencia: 50 Hz
  • Teljesítmény: 180 W
  • Burkolat anyaga: Kiváló minőségű ABS
  • Fogantyú anyaga: Rozsdamentes acél
  • Ki/Be Kapcsoló a pedálon
  • Súlya: 3,2 kg
  • 400 fordulatszámú, ellentétes irányban forgó fej

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2340 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2340 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 140318
Súly: 3.9 kg
Csomagszám: 1 db