59,5 cm sütőtárcsa / kerti grillező

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
15,699Ft 0%
Eredeti ár:15,699 Ft
db

59,5 cm sütőtárcsa / kerti grillező

Szeretsz bográcsozni? Ne hagyd ki a sütőtárcsát se, nagyon ízletes ételeket készíthetsz benne! Hasonló elven működik, mint a grill, azzal a különbséggel, hogy a tárcsán zsiradékkal locsolgatjuk sütés közben a húst.

A sütőtárcsa titka abban rejlik, hogy a közepén összegyűlt szaftban megforgatod a húst, majd kihúzod a szélére sülni. Sütés közben forgasd néha meg a húst vagy zöldséget – de készíthetsz benne halakat, kolbászt, vagy bármit, amit megkívántok.

Az elkészült, zamatos ételeket azonnal tálalhatod is az egybegyűlteknek, így nem csak az ebéd íze, de a hangulata is különbözik majd egy hagyományos családi ebédtől.

Az 59,5 centiméteres tárcsát használat előtt egyszer mindenképpen égesd ki és töröld át egy ronggyal, csak ezután tedd bele a zsiradékot és az ételeket. Sütés után alaposan töröld ki a tárcsát, és vékonyan kend be zsírral majd a tetejére tegyél egy papírt, hogy ne porosodjon. Van, aki átdörzsöli homokkal, hogy ne rozsdásodjon, de ez szokás kérdése.

A felforrósodott grillezőt csak sütőkesztyűben fogd meg, a gyermekeket pedig tartsd távol tőle. 30 cm-es lábai kiszedhetőek, így egyszerűen megoldható a tárolása is.

Főbb jellemzők:

  • Sütőtárcsa
  • Fogantyúkkal
  • 3 becsavarható lábbal
  • Anyaga: vaslemez
  • Átmérője: 59,5 cm
  • Vastagság 3-4 mm
  • Lábak mérete: 30 cm

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Súly: 1 kg
Csomagszám: 1 db