2 részes rézborítású MDF asztalszett - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
53,990Ft -14%
Eredeti ár:62,628 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Ez a 2 részes asztalszett ipari megjelenéssel bír, és örökzöld kiegészítője lesz otthonának. Ezek az asztalok akár dohányzóasztalként is használhatók a nappaliban, vagy éjjeliszekrényként a hálószobában.

Az asztalok masszív és stabil, rézborítású MDF-asztallappal vannak ellátva, mely antik megjelenést kölcsönöz a bútoroknak. Az asztalok ideálisak lehetnek italok, gyümölcsös kosarak, vázák vagy bármi más tárolására, amit csak egy karnyújtásnyira szeretne tudni. Az acéllábak hozzájárulnak az asztal stabilitásához, tartósságához, valamint indusztriális bájához. Könnyen összeszerelhető.

A termékcsomag 2 különböző méretű asztalt tartalmaz.

  • Anyaga: rézborítású MDF + acél lábak
  • Nagy asztal mérete: 62 x 35 cm (Átmérő x Ma)
  • Kis asztal mérete: 47 x 45 cm (Átmérő x Ma)
  • Könnyen összeszerelhető
  • A szállítmány két különböző méretű asztalt tartalmaz

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 246285
Súly: 8.06 kg
Csomagszám: 1 db