2 db barna bambusz redőny 100 x 160 cm - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,340 Ft
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
19,490Ft -20%
Eredeti ár:24,363 Ft
db

Ez a természetes bambuszroló privát szférát biztosít, ráadásul valamennyi fényt is átenged, így kitűnő ablaka díszítéséhez.

A bambuszroló semleges színének köszönhetően sokféle lakberendezési stílushoz kiválóan illik. A bambuszléceket fonott zsinórok tartják össze, és rendkívül festői módon szűrik meg a fényt. A roló segítségével igény szerint állíthatja be, hogy mennyi fényt szeretne a szobájába engedni. Kiváló minőségű bambuszból és egyéb környezetbarát anyagokból készült. A bambuszroló tollseprűvel könnyen tisztítható, elhelyezése és használata szintén egyszerű.

Vásárlás előtt kérjük, gondosan ellenőrizze a méretet.

FIGYELMEZTETÉS: A kisgyermekeket megfojthatják a terméket működtető húzózsinórok, láncok, szalagok és belső kábelek. Ennek elkerülése érdekében gondoskodjon róla, hogy ne tartózkodjon gyermek a zsinórok közelében, azok ugyanis rácsavarodhatnak a nyakára. Vigye el a zsinórok közeléből az ágyakat, a kiságyakat és egyéb bútorokat. Ne kösse össze a zsinórokat, és ügyeljen rá, hogy ne gabalyodjanak össze.

  • Anyaga: bambusz
  • Színe: barna
  • Mérete: 100 x 160 cm (Szé x Ma)
  • Ápolás és tisztítás: Tisztítsa nedves törlőronggyal vagy tollseprűvel
  • Könnyen felszerelhető
  • A csomag tartalma:
  • 2 db redőny

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 2340 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 2340 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 3057519
Súly: 3.4 kg
Csomagszám: 2 db