24 darabos, négyzetes tükörcsempe készlet - utánvéttel vagy ingyenes szállítással

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 5-7 munkanap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
19,590Ft -13%
Eredeti ár:22,529 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

A szett keret nélküli tükörcsempékből áll, melyek választás szerint, különböző formába rakhatóak. Bármilyen beltér tükörrel való kiegészítése díszítő jelleggel bír, de emellett több fény és térhatás is keletkezik.

Kiváló minőségű üvegből készültek, aminek köszönhetően rendkívül tartósak és magasabb visszatükrözést biztosítanak. A tiszta vágások és a keret nélküli tervezése fantasztikusan fog kinézni bármilyen modern otthonba, javítva a szoba fényviszonyain és a hely térérzetén.

A csempéket a készletben található ragasztócsíkokkal lehet a falra rögzíteni. A szállítás 24 db tükörcsempét és 96 öntapadó ragasztócsíkot tartalmaz.

  • Anyaga: üveg
  • Tükör mérete: 15 x 15 cm (Ho x Szé)
  • Tükör vastagsága: 4 mm
  • Keret nélküli tervezés
  • A szállítmány tartalma: 24 db tükörcsempe, 96 db öntapadó ragasztócsík

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5-7 munkanap. A terméket  DPD futárszolgálat szállítja ki a iL raktárból, melynek szállítási díja utánvét esetén 0 Ft, minden más fizetési módnál a szállítási költség 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés az Ügyfélszolgálatunkon lehetséges. A termékre 2 év jótállást biztosítunk.

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 21 napos elállás keretén belül lehetséges. A terméket a DPD szállítja el, mely költsége: 0 Ft, az elállás bejelentésétől számítva 4 napon belül.


Termékazonosító: 244462
Súly: 5.1 kg
Csomagszám: 1 db