Zselés kényelmi talpbetét-Női 38-42

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 2,190 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,590Ft -24%
Eredeti ár:4,700 Ft
db

Miért használjon Gél Activ talpbetétet hétköznapokon? 

A talpbetét segítségével az egész napos munka során, a lábra nehezedő nyomás terhét nagy mértékben csökkenthetjük. Továbbá zselés anyaga elnyeli a ütődéseket, kímélve így az izületeket és a csontokat.

       

Kettős zseléje bizonyítottan hatékonyan csillapítja az enyhébb nyomást és segít csökkenteni a gyaloglás vagy a napi tevékenységek által okozott túlzott terhelést. A keményebb zselé megtámasztja a boltozatot és a sarkat, míg a lágyabb zselé kiváló párnázottságot és nyomáscsillapítást biztosít. A talpbetét formája egész napos kényelemre van tervezve. Így előzheti meg lába elfáradását. Olyan cipőt viseljen, ami méretben passzol, továbbá megfelelő párnázottságot és tartást biztosít. Elnyeli a kellemeteln behatásokat, és kimagasló kényelmet biztosít viselőjének. Viszkozitása biztosítja, hogy a talp terhelése járás közben, álláskor, valamint sportolás közben is kiegyenlítődjön. Ezáltal az izületekre és a gerincre ható nyomás csökken, az izmok és a szalagok tehermentesülnek. A talpbetét nagy segítséget nyújt a lábközépcsont terhelésének kiváltására.

Használati útmutató:

      Szabja méretre, ha szükséges. Vágja körbe annál a körvonalnál, ami megfelel cipőméretének, vagy használja az eredeti talpbetétet mintaként.       A legjobb eredmény eléréséhez vegye ki a meglévő talpbetéteket, és cserélje ki azokat a Gél Activ  talpbetétekre a zselés felükkel lefelé. Cserélje le a talpbetéteket, amikor az elhasználódás jelei látszanak rajtuk. Ezt hat (6) havonta ajánlott megtenni.

A termék a következő méretekre szabható:

Női: 38-42

 

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a MS raktárból, melynek szállítási díja 2190 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db