Zokni gyűjtő, Mosógépbe helyezhető zokni rendszerező

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,199Ft 0%
Eredeti ár:2,199 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!Teremts rendet az összevisszaságban! Többé ne legyen hiányzó pár! Tárold és párosítsd őket kényelmesen! Mosógépben és szárítás közben is használható! Ne legyen többé idegtépő válogatás! Te is jártál már úgy, hogy nem találtad meg a zoknid párját? Mindannyian tudjuk, hogy a teregetésben a zoknik felkutatása a legbosszantóbb mozzanata. Hisz hosszú idő keresztül keresgéljük 1-1 lábbelink párját, s azokat egyesével kell felhelyezni a száradóra. De, mi lenne, ha többé ezzel nem kellene bajlódnod? Sőt, mi lenne, ha egy mozdulattal 10! pár zoknik is felhelyezhetnél? Ugye milyen jól hangzik? A zokni gyűjtő és rendszerező pont ezt tudja! Helyezd bele a használt zoknijaidat, tedd be a mosógépbe, majd ha lejár a program egyetlen egy mozdulattal kihelyezheted. Sosem volt még ilyen egyszerű. A Zokni gyűjtő, Mosógépbe helyezhető zokni rendszerező tulajdonságai: - Anyaga: nylon és Polipropilé - Mérete: 72 cm hosszú - Flexibilis kialakítás - Véletlenszerű színkiosztás - 10 pár zoknit lehet rajta tárolni - Mosógépben is használható Mit rejt a termék doboza? - 1 db Zokni gyűjtő, Mosógépbe helyezhető zokni rendszerezőt

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db