​Vezeték nélküli töltőállomás / 4 USB port + wireless töltő

  • 12,990Ft -24% Eredeti ár: 16,990 Ft

Lemerült a telefonod, de a tableted és a könyvolvasód sem bírja már sokáig? Túl sok a töltenivaló, d..

​Vezeték nélküli töltőállomás / 4 USB port + wireless töltő

Lemerült a telefonod, de a tableted és a könyvolvasód sem bírja már sokáig? Túl sok a töltenivaló, d..

  • 12,990Ft -24% 16,990 Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.


Ajánlat részletei

Lemerült a telefonod, de a tableted és a könyvolvasód sem bírja már sokáig? Túl sok a töltenivaló, de nincs elég bemenet? Ezzel az USB töltőállomással megoldhatod a problémát! A készüléken a vezeték nélküli töltő mellett találsz 3 darab intelligens USB 2.0 és 1 darab Type C bemenetet is, amelyek gyors töltést tesznek lehetővé. Az állomás használatával egyszerre többen is tölthetitek a telefonjaitokat, kütyüiteket, vagy több eszközt is felrakhatsz tölteni. A QI technológiának köszönhetően egy erre alkalmas készüléket elég csak ráhelyezned a töltő felületére, és már tölti is, nem kell vezetékekkel bajlódnod folyamatosan. A töltőt a konnektorba tudod bedugni, és tápegységként is működik, így beledughatod USB kimenettel rendelkező mini ventilátorodat, kislámpádat, hangszóródat is. Főbb jellemzői: Töltőállomás 4 USB porttal és 1 vezeték nélkül töltővel Mérete: 19 cm x 12 cm x 3,5 cm QI érintéses, vezeték nélküli töltés 3 db USB port: 2.4A, 1A, 2.4A feszültséggel 1 db Type C port Tartozék: műanyag osztó lapok, hálózati csatlakozó Kimeneti feszültség: 45W, 5V DC 9000mA Bemeneti feszültség: 100-240V AC 50-60Hz
  • Speciális
  • Legutóbbi