​Fából készült mozsár és mozsártörő

  • 1,390Ft -30% Eredeti ár: 1,990 Ft

Biztos te is láttad már a nagyi egyik polcán azt a mozsár nevű eszközt, aminek használatáról sokáig ..

​Fából készült mozsár és mozsártörő

Biztos te is láttad már a nagyi egyik polcán azt a mozsár nevű eszközt, aminek használatáról sokáig ..

  • 1,390Ft -30% 1,990 Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.


Ajánlat részletei

Biztos te is láttad már a nagyi egyik polcán azt a mozsár nevű eszközt, aminek használatáról sokáig fogalmad sem volt… Azonban ez a hasznos konyhai kiegészítő újra reneszánszát éli, nem véletlenül használja minden profi séf! Nagy segítség lehet a konyhában ez a fából készült mozsár, ha főzés közben apróra morzsolt fűszerekre, magvakra lenne szükséged, amelyeknek nem szeretnéd tönkre tenni az ízét a konyhai gépekkel. A mozsárban őrölhetsz száraz fűszernövényeket, zöldfűszereket, magvakat, dióféléket, fokhagymát vagy cukrot is. 10 centiméteres magasságával nem foglal sok helyet a konyhában, mindig a kezed ügyében lehet. Tisztítás közben kerüld a karcolásokat okozó kemény eszközök használatát és az áztatást! Főbb jellemzői: Mozsár és mozsártörő Magassága: 10 cm, átmérője: 9,5 cm Anyag: fa Praktikus konyhai kiegészítő Kis helyet foglal
  • Speciális
  • Legutóbbi