​Digitális lázmérő / gyors mérést tesz lehetővé

  • 790Ft -39% Eredeti ár: 1,290 Ft

Felkészülnél az influenza szezonra, esetleg már beteg van a családban? Gyors és pontos eredményre va..

​Digitális lázmérő / gyors mérést tesz lehetővé

Felkészülnél az influenza szezonra, esetleg már beteg van a családban? Gyors és pontos eredményre va..

  • 790Ft -39% 1,290 Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.


Ajánlat részletei

Felkészülnél az influenza szezonra, esetleg már beteg van a családban? Gyors és pontos eredményre van szükséged lázmérésnél? A körülményes, veszélyes higanyos változatok helyett használd ezt a mini digitális lázmérőt! A lázmérő gyorsan és precízen mér, három különböző módszerrel is használható, hangjelzéssel jelzi, ha megvan az eredmény, és megjegyzi az utoljára mért hőmérsékletet. Használat után 2 perc múlva automatikusan kikapcsol. Gombelemével évekig üzemképes, de jelzi, ha lemerülne. A praktikus műanyag tartóban pormentesen tárolhatod. Főbb jellemzői: Digitális lázmérő Hossza: 13 cm Mérési tartomány: 35,5 – 42 °C Gombelemmel működik (tartozék) Hangjelzés Gyors mérést tesz lehetővé Automatikusan kikapcsol Utolsó mérés megjegyzése Műanyag tartóban
  • Speciális
  • Legutóbbi