​Autórádió formájú Bluetooth FM transzmitter LED kijelzővel

  • 7,190Ft -20% Eredeti ár: 8,990 Ft

Szeretnéd a saját zenéidet hallgatni a kocsiban, miközben telefont töltesz és a hívásaidat is bizton..

​Autórádió formájú Bluetooth FM transzmitter LED kijelzővel

Szeretnéd a saját zenéidet hallgatni a kocsiban, miközben telefont töltesz és a hívásaidat is bizton..

  • 7,190Ft -20% 8,990 Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.


Ajánlat részletei

Szeretnéd a saját zenéidet hallgatni a kocsiban, miközben telefont töltesz és a hívásaidat is biztonságosan elintézheted? Ezzel a különleges formájú Bluetooth FM transzmitterrel ezeket mind megteheted! A szivargyújtóról működő eszköz Bluetooth-on keresztül csatlakoztatva többféle funkciót is ellát, és beállítás után automatikusan is kapcsolódik majd a telefonodhoz. Roppant egyszerűen csatlakoztatható autórádiódhoz, csak állítsd be a transzmitter kijelzőjén látható hullámsávot a rádión. A hívásaidat is intézheted rajta vezetés közben, anélkül, hogy a kezedbe vennéd a telefont. Az oldalán lévő 2 darab USB csatlakozón keresztül tölteni is tudod mobilodat vagy egyéb eszközödet, míg Micro SD kártyáról, pendrive-ról és AUX csatlakozón keresztül bármilyen mp3/wma zenét lejátszhatsz vele. Az autórádiókat idéző előlapján lévő LED kijelző kiírja a frekvenciát és az éppen lejátszott fájl nevét, visszakapcsoláskor az utolsó lejátszott fájltól folytatja a lejátszást. Főbb jellemzői: Bluetooth FM transzmitter Mérete: 10 cm x 2,5 cm x 5 cm LED kijelzővel (1.2") Aktuális szám és frekvencia kijelzése Bluetooth hatótáv: 10 m Micro SD bemenet (128 GB-ig támogatja), Jack és 2 db USB csatlakozóval Zenelejátszás SD kártyáról és pendrive-ról Feszültség: 12-24V Tartozék: Jack kábel Bluetooth verzió: 4.0 + EDR
  • Speciális
  • Legutóbbi