X6 Bluetooth FM transzmitter / autós kihangosító és zenelejátszó távirányítóval

  • 2,490Ft -24% Eredeti ár: 3,290 Ft

Szeretnéd a saját zenéidet hallgatni a kocsiban, miközben telefont töltesz és a hívásaidat is bizton..

X6 Bluetooth FM transzmitter / autós kihangosító és zenelejátszó távirányítóval

Szeretnéd a saját zenéidet hallgatni a kocsiban, miközben telefont töltesz és a hívásaidat is bizton..

  • 2,490Ft -24% 3,290 Ft
db

Információk

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 907 1558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.


Ajánlat részletei

Szeretnéd a saját zenéidet hallgatni a kocsiban, miközben telefont töltesz és a hívásaidat is biztonságosan elintézheted? Ezzel a Bluetooth FM transzmitterrel ezeket mind megteheted! A szivargyújtóról működő eszköz Bluetooth-on keresztül csatlakoztatva többféle funkciót is ellát, és beállítás után automatikusan is kapcsolódik majd a telefonodhoz. Roppant egyszerűen csatlakoztatható autórádiódhoz, csak állítsd be a transzmitter kijelzőjén látható hullámsávot a rádión. A beépített mikrofonnal intézheted rajta a hívásaidat is vezetés közben, anélkül, hogy a kezedbe vennéd a telefont, a zajszűrője pedig tökéletes minőségű hangot biztosít. Az USB csatlakozón keresztül tölteni is tudod mobilodat vagy egyéb eszközödet. Micro SD kártyáról vagy pendrive-ról bármilyen mp3/wma zenét lejátszhatsz vele, támogatja a telefon A2DP funkcióját. A távirányítóval max. 5 méteres távolságról tudod felvenni vagy letenni a hívásokat és kezelni a zenelejátszást. Főbb jellemzői: X6 Bluetooth FM transzmitter / autós kihangosító és zenelejátszó Távirányítóval vezérelhető Mérete: 15 cm x 5 cm LCD kijelző Állítható szög Bluetooth hatótáv: 5 m USB és Jack bemenettel Zenelejátszás SD kártyáról és pendrive-ról Feszültség: 12-26V Max. kimeneti feszültség: 1000 mA
  • Speciális
  • Legutóbbi