Volcano elektromos pároló

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
10,090Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Miért jó párolni? Megőrizhető a zöldségek vitamin- és ásványi anyag tartalma. Megmarad az alapanyagok nedvességtartalma. A pároláshoz csak víz kell, zsiradék nem. A párolt zöldségek ropogósabbak, frissebbek maradnak, a húsok pedig szaftosabbak lesznek. Jellemzők Lehetővé teszi, hogy gyorsan elkészíts számos olyan ételt, amely egyidejűleg megőrzi természetes aromáit és ízét is. Összehasonlítva a vízben főzött ételekkel, a párolóban készült étel megőrzi a vitaminok és a mikrotápanyagok többségét, amelyek értékesebbek és egészségesebbek. Nem igényel hozzáadott zsiradékot így egészségesebbek lesznek az ételek. A három nagy kapacitású tárolóedény lehetővé teszi, hogy különböző ételeket különféle kombinációkban főzz. A beépített időzítő lehetővé teszi az ételek elkészítését kényelmes körülmények között. 3 egymásra helyezhető edény összesen 7,5 literes kapacitással Rozsdamentes acél alap test. Csúszásmentes talp. Egyszerű tisztítás. Névleges feszültségtartomány: 220-240 V Névleges frekvencia: 50/60 Hz Teljesítményfelvétel: 400 W Időzítő: 0-60 perc A termék mérete: 24 x 37 cm Gőzölő tál mérete: átmérő 19 cm, magassága 8,5 cm Tápkábel: 3G1.0mm 1 m hosszú Nettó súly: 1,2 kg

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db