Visszapillantó tükörre helyezhető telefontartó (360 fokban forgatható)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
3,790Ft -3%
Eredeti ár:3,890 Ft
db


Vezess biztonságosan és körültekintően! 360 fokban forgatható kialakítás! Rögzítsd oda, ahol mindig szem előtt van! Fektetve? Állítva? Nincs akadály! Strapabíró, erős rögzítés! Neked is okoztak már problémát a tapadókorongos telefontartók? Hiába rögzítjük azokat a szélvédőre, könnyedén leesnek. Jobb esetben sérülés nélkül, és távol a zsúfolt forgalomból. Viszont ha az ellenkezője következik be? Belegondolni is rossz és költséges! Ettől nem kell tartanod ezen tartó esetében. Megbízható és stabil rögzítése kitart még a rázósabb utakon is. Csak rögzítsd a belső visszapillantó tükrödre, s helyezd el, igazítsd a kedved szerint! Márkától függetlenül univerzálisan használható bármely 4.0-6.1 inch közötti telefonhoz. A 360 fokos kialakításával pedig könnyedén beállíthatod az ideális szöget, hogy egyszerre figyelj az útra és a telefonos útmutatásra. Használd vízszintesen, vagy függőlegesen, ahogy a legkényelmesebb. Visszapillantó tükörre helyezhető telefontartó tulajdonságai: - Anyaga: ABS műanyag - 360 fokban forgatható kialakítás - Színe: fehér - Univerzális használat - Bármely 4.0-6.1 inch közötti készülék rögzíthető vele - Legnagyobb méret: 21 cm x 6,5 cm - Erős rögzítés - Használd a telefonod függőlegesen, vagy vízszintesen Mit rejt a termék doboza? - 1 db Visszapillantó tükörre helyezhető telefontartót

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db