Világító pillangós szélcsengő (napelemes) Lila-sárga

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,169Ft -7%
Eredeti ár:4,490 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!Dobd fel a kertedet izzó, többszínű pillangókkal! Tervezz varázslatos kertet a pillangó szélcsengőkkel, amelyek a sötétben világítanak, és úgy festenek, mintha tündérek jutottak volna el az udvarodba! Napenergiára van csak szükséged a működéshez! Érezd jól Magad otthonodban, anélkül, hogy vagyonokat kéne kifizetned díszítésre, dekorációkra! Ezekkel a gyönyörű, színváltós, pillangóformájú szélcsengőkkel biztosan jól fog telni minden estéd! Tarthatod őket bent is, a lényeg, hogy napközben a napsugarak feltöltsék és később bárhol lóghatnak éjszaka. Napenergia segítségével működnek. Hogy ez mit jelent? Nos, ezeknek a kis pillangóknak nincs szükségük töltésre vagy áramra, mert közvetlenül a napenergia felhasználásával működnek. Tedd fel őket a kerted fáira vagy falaira, és várd meg az éjszakát, hogy lásd a varázslatot. A termék tulajdonságai: Méretek: 65 x 12,7 x 8,7 cm Színvariációk: rózsaszín + sárga pillangók lila sárga festett pillangók átlátszó színű pillangó k Anyag: Kiváló minőségű műanyagszerkezet - a kristálytiszta figurák az üveg élvezetét nyújtják Vezérlési módszer: intelligens fényvezérlés / napelem alsó kapcsolója Mit rejt a termék doboza? 1 x szolárfonó függesztőfény: Összesen 6 függesztőfonallal rendelkezik, egy-egy pillangóval 1 x akasztóhorog: Könnyen felakasztható bárhol

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db