Védőfólia, karcolásgátló 5cm x 5m

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,290Ft -21%
Eredeti ár:2,890 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!



Óvd a lökhárítód, sárvédőd és az ajtód fényezését! Könnyebbé és biztonságosabbá teszi a pakolást, a be- és kiszállást! Többé ne aggódj a sérülések, karcolások a rányitások miatt! Minden típusú autóhoz alkalmazható. Parkolás során túl közel álltál meg a melletted lévőhöz? Félsz, hogy egy hirtelen ajtónyitással kárt teszel a melletted álló autóban vagy a sajátodban? Meg szeretnéd óvni a küszöböket, sárvédő széleket a karcolásoktól és a lakkfelület sérüléseitől? Kerüld el a kellemetlenségeket a Védőfólia, karcolásgátló alkalmazásával! Ennek a remek kütyünek a használatával megelőzheted a rányitásokból, karcolásokból adódó károkat. Te, esetleg utasaid nem voltatok elég figyelmesek és rányitották az ajtót egy másik kocsira? Ezentúl nem probléma! Kerüld el egyszer s mindenkorra ezeket a kényelmetlen helyzeteket és spórold meg a kártérítésre költött forintokat! Használata nem csak praktikus, de költséghatékony is, az elkerült balesetek miatt nem kell javíttatásokra sem költened. Védd meg a lökhárítókat, küszöböket, sárvédő széleket a karcolásoktól és a lakkfelület sérüléseitől! A termék jellemzői: Anyag: PVC Méret: 5 m x 5 cm / 5 m x 3 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Védőfólia, karcolásgátló

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db