Ultrahangos ékszertisztító

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
19,790Ft
db
Jellemzők Az ultrahangos tisztítót a következők tisztítására használhatod: ékszerek, fém tárgyak, üvegek, elektromos borotvák vágófejei, borotvapengék, fésűk, evőeszközök, érmék, nyomtatófejek, íróeszközök (pl: tollhegyek, golyóstollak, stb.), higiénia termékek (pl.: fogkefék, műfogsor, fogszabályozó, stb). Megjegyzés: A berendezés nem használható fa, igazgyöngy, bőr, illetve óra/karóra-szerkezet tisztítására. A 43 kHz-es rezgés alapos tisztítást tesz lehetővé, csak tedd az ékszert a 600 ml-es tartályba, és indítsd el a készüléket. Digitális időzítő az idő 1,5–8 másodpercre állításához Az átlátszó fedélnek köszönhetően látható az ékszer tisztításának folyamata. Könnyen használható. Teljesítmény: 50 W Kapacitás: 600 ml Anyag: Műanyag Szín: Fehér

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db