Tükör matrica, öntapadós tükör, dekor tükörfólia 16 db

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,990Ft 0%
Eredeti ár:1,990 Ft
db


Könnyen felragasztható. Dekorációs elem és tükör is egyben. A matrica lapokat olyan alakzatban rakod ki, ahogy neked tetszik. Alkalmas a hálószobába, az irodába, a fürdőszobába vagy a konyhába. Elegáns, egyben praktikus dekorációt keresel lakásod üres falára? Díszíts Te is a Tükör matricával, amely egyszerre lesz dekoratív része a lakásodnak, miközben tükörként is funkcionál. Könnyedén egyedivé varázsolhatod vele unalmas szobádat, hiszen tetszés szerinti alakzatban ragaszthatod fel a lapokat a falfelületre, annak sérülése nélkül. Hasznos tudnivalók: Felragasztás előtt figyelj rá, hogy portalan, zsírtalan helyre tedd ki, különben nem fog hosszú távon megtapadni. A lapokon találsz egy kék védőfóliát, amit ragasztás előtt el kell távolítanod. A tükörfólia jó fényvisszaverő tulajdonságokkal rendelkezik, így ha rávetül a fény, elárasztja vele a szobát. OLVASD EL A KÜTYÜVEL KAPCSOLATOS BLOGCIKKÜNKET! A Tükör matricam öntapadós tükör tulajdonságai: Méret: 15 x 15 cm Anyag: PVC Szín: ezüst Mit rejt a termék doboza? 16 db Tükör matrica, öntapadós tükör, dekor tükörfólia

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db