Trizand Vezeték nélküli kerékpár computer

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,990Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Jellemzők: A kerékpár computernek 9 különböző funkciója van, amelyeket rendszeresen elemez és megjelenít. Professzionális alkalmazásokhoz is tökéletes. Az LCD kijelzővel ellátott számláló lehetővé teszi a mérések leolvasását akár távolról is. A készüléket jó felbontás és gyors reagálás jellemzi. Univerzális, minden kerékpárhoz használható. Csak indulj el a kerékpárral, és szinte azonnal látni fogod a készülék reakcióját. A háttérvilágítás automatikusan bekapcsol a kerékpár computer bekapcsolásakor és szürkület után, amikor az alkonyatérzékelő aktiválódik. A kijelző háttérvilágítása zöld. A mérő vezeték nélküli. Ez azt jelenti, hogy az érzékelő és a mérő közötti kommunikáció rádióhullámok segítségével történik. Ennek köszönhetően a készlet össze és szétszerelése nagyon egyszerű. Fekete színű Vízálló: Igen (IPX4) Tápegység: Akkumulátor Minimális kerékméret: 14' Maximális kerékméret: 29' Méretei: 6x4,5x1,5 cm Súlya: 33g Súlya a csomagolásban: 103g

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db