Tortadíszítő sablon, Virág mintás dekoráló stencil (4 db)

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,390Ft -33%
Eredeti ár:3,590 Ft
db


Készíts TE is lélegzetelállító tortákat! Többé ne csak finom legyen, hanem gyönyörű is! Nem akadály, ha nincs kézügyességed, vagy ha türelmetlen vagy. Mindezt néhány perc alatt! Te is azon emberek táborát erősíted, akiknek nincs türelme a tortadíszítéshez? Hiába készítesz finomabbnál finomabb nyalánkságokat, mégis hiányérzet marad benned, merthogy finom, de nem fényűző. DE ezen most könnyedén változtathatsz! A Tortadíszítő sablon segítségével gyerekjáték lesz a dekorálás. Nem kell hosszú órákat töltened, egy – egy minta megformálásával. Valamint az sem baj, ha türelmetlen vagy. Vagy ha nincs kézügyességed. A dekoráló stencil végigvezet a mintákon anélkül, hogy hibákat vétenél. Csak helyezd az alapra a formát, majd pedig húzd végig rajta a krémet, vagy a színező anyagot. Az eredmény? Páratlan! Ráadásul mindez nem került többe néhány percnél Ráadásul a csomag nemcsak 1, hanem 4 különböző virágmintás dekoráló sablont tartalmaz. Ne hezitálj, klikkelj a kosárba gombra és a következő jeles alkalmon kápráztasd el a szeretteidet! A Tortadíszítő sablon, Virág mintás dekoráló stencil tulajdonságai: - Anyaga: Műanyag - Méretei: 29,2 * 14.9cm, 31,7 * 10 cm, 35,4 * 10 cm, 37,9 * 15 cm - Színe: Fehér - Könnyen tisztítható Mit rejt a termék doboza? - 4 db Tortadíszítő sablon

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db