Tojásgyűjtő kötény kakasos

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
7,999Ft 0%
Eredeti ár:7,999 Ft
db


Neked is van a ház körül baromfiudvar? Akkor te is tudod, hogy nem egyszerű feladat a már összeszedett tojásokra vigyázni úgy, hogy közben még keresgéled a többit. Ez a kötény azonban segítségedre lesz a tojások begyűjtésekor! Csak kösd meg a derekadon, és a kezeid szabaddá válnak, nem kell kosarat cipelned magaddal. Használatával sokkal biztonságosabban szedheted össze a tojásokat, mivel mind a két kezed szabadon tudod használni. Egy ilyen kötény nem csak tyúktartók számára lehet hasznos, de a húsvéti tojáskeresgélő-gyűjtögető mókában is jó szolgálatot tehet – csokitojások is nyugodtan kerülhetnek bele. A termék tulajdonságai: Szín: választható Anyaga: pamut Mérete: 50x35 cm 12 zseb Mit rejt a termék doboza? 1 db Tojásgyűjtő kötény

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db