Therminator - Szúnyog- és rovarcsípés enyhítő toll

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,790Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Kellemes nyári kirándulás, kempingezés, vízparti nyaralás, vagy csak egy szimpla sütögetés, főzés a kertben... Mi a közös bennük? Az, hogy ezeket a programokat idegesítő szúnyogok, méhek és egyéb rovarok társaságában kell eltölteni... Az éjszakai szúnyogcsípésekről pedig ne is beszéljünk... Bármennyire is próbálod őket távol tartani különböző módszerekkel, valahogy mindig megtalálnak és perszere meg is csípnek. Na, ezután meg jön a kipirosodás, a duzzanat és a folytonos viszketés. De most minden megváltozhat! Használd Te is a Therminator - Szúnyog- és rovarcsípés enyhítő tollat, amellyel rövid időn belül enyhítheted a csípés okozta panaszokat! A készülék olyan thermal-pulse technológiát alkalmaz, amely max. 45 C-os hőt és rezgéseket generál az érintett területen, ami növeli a csípés helyén a véráramlást - nyugtatja a bőrt, segít megszüntetni a kellemetlen viszketést és duzzanatot. https://youtu.be/oMDB04XLG9A Használata rendkívül egyszerű. Kapcsold be a készüléket, és tedd a csípés helyére kb. 30-45 másodpercig (a bőr érzékenységétől függően). A  beépített biztonsági funkció biztosítja, hogy a készülék ne melegedjen túl; nem okoz égési sérülést. Bárki használhatja, biztonságos felnőtteknek és 4 év feletti gyermekek számára is. Kompakt mérete miatt bárhová magaddal viheted, és akkor használhatod, amikor a legnagyobb szükség van rá! Ne költs drága, vegyi anyagokkal teli krémekre, szabadulj meg a panaszoktól teljesen biztonságosan, bőrbarát módon. Egyéb jellemzők: Működés: 2 db AA elemmel (nem tartozék) Anyaga: Műanyag Szín: Fekete

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db