Távirányítós, száguldó gördeszkás fiú / mozog, hangot ad, villog

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
5,899Ft 0%
Eredeti ár:5,899 Ft
db

Távirányítós, száguldó gördeszkás fiú / mozog, hangot ad, villog

A kisfiad egy vagány gördeszkás? Vagy még túl kicsi a deszkázáshoz, de bámulva nézi a gördeszkás srácokat? Ez a nagyon látványos, távirányítós, gördeszkás játék éppen neki való!

Ennek a játéknak fő eleme a narancsszínű bukósisakos, gördeszkás srác, aki a készülék bekapcsolása után nagy vagányként száguld és pörög a deszkán! A játék a deszka alján levő kapcsolóval készenléti állapotba kapcsolja magát és kék fénnyel világít. Innentől a távirányítóval irányítható. A távirányító nagy gombjával előrerohan, miközben a gördeszkás fiú nagy, széles ívben, körben forog rajta. A távirányító hátsó gombjával pedig a deszka hátramenetben is képes haladni, az ugyanúgy forgó fiúval a hátán. Ha a gyermeked külön játékként szeretné használni, a gördeszkás fiú le is szerelhető a deszkáról. Ebben az esetben is meg tud állni a saját lábain.

Ha a baloldali, kisebb gombot nyomjuk meg a távirányítón, a gördeszkás fiú saját, automatikus program alapján kezd száguldásba. Ha netán valamilyen tárgyba ütközik, nem áll le, csak megfordul, és folytatja útját. Ugyanennek a gombnak a lenyomásakor nemcsak az addigi kék oldalfények világítanak a gördeszkán, hanem a deszka hátuljából, tűzvörös, lángoló színek jelzik a száguldás kezdetét. Ha pedig ez sem lenne elég, mindeközben ujjongó tömeg hangját hallhatjuk a játék hangszórójából, divatos zenei aláfestéssel. Ha netán még ez is kevés, akkor a deszkás fiú még egy meglepetéssel szolgál. Sokszor úgy tűnik ugyanis, mintha felborulna, de ő egy elegáns mozdulattal a fejre állt pozícióból is újból a deszkán terem, és folytatja tovább észbontó száguldozását!

Ha nagyon látványos, sokfunkciós játékkal szeretnéd meglepni a gyermekedet, ennek a gördeszkás fiúnak a vagányságával biztosan el fogod kápráztatni!

Főbb jellemzők:

  • Távirányítós gördeszkás fiú
  • Egyenesen halad, forog, akadálynál megfordul, hangot ad és villog
  • Méret: 28 cm x 17 cm x 10 cm
  • Távirányítós (a távirányító 2 db AA elemmel működik, az elem nem tartozék)
  • A készülék mozgó egysége 3 db AA elemmel működik (az elem nem tartozék)
  • Színes, látványos, sokfunkciós játék
  • 3 éven felülieknek ajánlott

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db