Szuper elasztikus harisnya - Testszínű

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
1,890Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Harisnya... Kényelmetlen, vagy túl szoros vagy lecsúszik, és kell belőle legalább száz darab, mert akármibe beleakad, rögtön el is szakad... Ha neked is ismerős ezek közül valamelyik, akkor mindenképpen ki kell próbálnod ezt a Szuper elasztikus harisnyát! Anyagának köszönhetően a bőrhöz simul és tökéletesen illeszkedik a testhez, így sokkal kényelmesebb a viselete, mint a hagyományos verzióké. Ez a harisnya elszakíthatatlan! Szuper elasztikus anyagból készült, ennek köszönhetően bármibe is akadsz bele, biztosan nem fog kiszakadni. Többé nem kell attól félned, hogy a legrosszabb pillanatban hagy cserben a harisnyád! Sőt! A kislányok imádni fogják! Nem csúszik le, nem szoros, nem szakad el! Bátran szaladgálhatnak, táncolhatnak, játszhatnak, ugrálhatnak benne, ez a harisnya mindent kibír! https://youtu.be/tZ5M2lg7xJM Specifikációk: Anyaga: Spandex  Poliészter Színe: Fekete / Testszínű Mérete: Egy méret (kb. XS-M méretre jó)

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db