Szúnyogriasztó füstölő spirál / 10 darab

Kívánságlistához adom!
Szállítás: Ingyenes szállítás
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
540Ft -38%
Eredeti ár:870 Ft

Sajnos ez a termék elfogyott!

Bosszantanak az arcátlan és az intim szférádba repülő rovarok? Számtalan szúnyogriasztót kipróbáltál már, de egyik sem volt az igazi? Akkor ez a füstölő spirál tökéletes választás!

A repülő rovarok és így a szúnyogok ellen is hatásos füstölő spirál alig bocsát ki füstöt. Egy darab spirál, ideális szélviszonyok mellett akár 10 órás védelmet is képes biztosítani kb. 15 méteres körben. A csomagban tíz darab spirált, és egy darab tartó lemezt találsz.

Tökéletes kerti partikhoz, medencés fürdőzéshez, nyaraláshoz, de megvéd a kerti munka és az esti sütögetés közben is, a belőle áradó, citromos illatot ugyanis nem tudják elviselni a szúnyogok, ezért inkább odébbállnak. Beltéren kizárólag nyitott ablak mellett használd.

Főbb jellemzők:

  • Szúnyogriasztó füstölő spirál
  • 10 db spirál egy csomagban
  • Natúr illattal
  • Kevés füstöt bocsát ki

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 3 nap. A terméket a MPL futárszolgálat szállítja ki a BVM raktárból, melynek szállítási díja 0 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db