Szobakennel, hordozható kutya kennel, mobil kennel

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
6,390Ft 0%
Eredeti ár:6,390 Ft
db


Ideális kis és közepes méretű kutyáknak. Összehajtva kis helyen is elfér, így könnyedén hordozható és tárolható. A hálós oldalaknak köszönhetően a fekhely kiválóan tud szellőzni, nem melegszik fel. Szeretnéd kiskedvencedet mindig biztonságban tudni? A Szobakennel segítségével háziállatod számára kellemes pihenősarkot alakíthatsz ki. Ha vendégek érkeznek hozzád és nem szeretnéd, hogy kutyusod szabadon járkáljon az ebédlőasztal körül, a mobil kennel lesz a tökéletes megoldás. Csak egyszerűen állítsd fel a pihenőhelyet kiskutyád számára a szoba egyik szegletében, és a cipzáros bejáratnak köszönhetően Te szabályozhatod kijárását onnan. Ennek az összecsukható kennelnek köszönhetően bárhol bármikor könnyedén kialakíthatod kisebb testű kutyád számára a legmegfelelőbb helyet. Hasznos tudnivalók: A szobakennel tetejét könnyen lecipzározhatod, oldala pedig rendkívül jól szellőzik, így a bezártságot nehezebben viselő kutyusok számára is ideális választás lehet. Beltéri és kültéri használatra egyaránt ajánlott. A Szobakennel, hordozható kutya kennel, mobil kennel tulajdonságai: Méret: 66 x 45 x 30 cm Anyag: nylon Súly: 1 kg Mit rejt a termék doboza? 1 db Szobakennel, hordozható kutya kennel, mobil kennel

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db