Színes, festett műanyagból készült dekor madarak 7 madaras

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,479Ft -25%
Eredeti ár:5,990 Ft
db


Csodálatos, különlegesen vibráló, örömteli színek. Pozitív jelentéssel bíró szimbolikus madarak! Gyönyörű dekoráció minden stílusú otthonba! A műanyag madarakat csodálva minden napod tökéletesen indul majd! Annyi élénk és szemet gyönyörködtető színt láthatsz napsütés közben, amennyit csak szeretnél, hiszen ez a színes napfogó megszámlálhatatlan árnyalatban tündököl ha a Nap sugarai átvilágítanak rajta. A kolibri, a bíboros, a harkály és a kékmadár gyönyörű és aranyos madarak, emellett sok-sok szimbolikus jelentéssel bírnak. Mind az életöröm, a boldogság és a szabadság jelképe, így akár tudat alatt is pozitív, örömteli hatással lehetnek ránk a napfogón szereplő madarak. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenkit elragadtat egy ilyen gyönyörű, különleges, színes ajándék! A festett madarakból álló dekoráció nagyszerű ajándék barátaidnak, szeretteidnek és persze önmagadnak is. Bármilyen alkalomról is legyen szó - évforduló, születésnap, babavárás, karácsony - ez a csodálatos dísz remek ajándék lesz! A termék jellemzői: Anyag: akril, fém Méret: 15 x 22 cm Mit rejt a termék doboza? 1 db Színes, festett műanyagból készült dekor madarak

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.Csomagszám: 1 db