Szilikonos sarokemelő párna, sarokemelő 3 cm-es Áttetsző

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,990 Ft
Szállítási határidő: 1-2 nap
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
4,690Ft -2%
Eredeti ár:4,790 Ft
db


Csökkenti az izületekre eső nyomást. Három centivel növeli a testmagasságot. Nyúlós anyagának hála egyszerűem le- és felvehető. Számos ember érzékeny pontjára lehet tapintani, ha egy beszélgetés során a testmagasságra terelődik a szó. Te is küzdesz ezzel a problémával? Azt kívánod, bárcsak néhány centivel magasabb lehetnél? Nem kell többé trükkökkel és magassarkú cipőkkel simliskedned azért, hogy néhány centit csalj a magasságodon. A 3 cm-es sarokemelővel egyszerűen megoldhatod ezt a bosszúságot. Hasznos tudnivalók: A sarokemelő kényelmes viseletet biztosít a hétköznapok során, és kicsit sem akadályoz séta közben. Nyúlós szilikon anyagának köszönhetően problémamentesen és gyorsan felvehető, illetve egy zoknival egyszerűen eltakarható. Ezáltal nem rondít bele a megjelenésedbe és a turpisság sem derül ki. De van itt még más is! Nemcsak a testmagasságot növeli meg a sarokemelő, de enyhíti a lépéskor kialakuló ütődéseket is, így csökkentve az ízületekre nehezedő nyomást. A Szilikonos sarokemelő párna, sarokemelő tulajdonságai: Szín: fehér, áttetsző Méret: 3cm Anyag: szilikon Mit rejt a termék doboza? 1 pár Szilikonos sarokemelő párna, sarokemelő 3 cm-es

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 1-2 nap. A terméket a GLS, Logmaster futárszolgálat szállítja ki a KUFU raktárból, melynek szállítási díja 1990 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db