Szilikon sütőforma - Mikulás - 24 x 30 x 4,5 cm

Kívánságlistához adom!
Szállítás: 1,490 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 hétköznap 9-18 óra között.
2,190Ft
db
A szilikon sütőforma jellemzői: Anyag: Szilikon Forma: Mikulás Méret: 24 x 30 x 4,5 cm Szín: Piros Mosogatógépbe rakható: Igen Hőálló, fagyálló: Igen Hőmérséklet tartomány: -40 230C Súly: 140 g Használati tanácsok: Az üres szilikon formát tedd a sütőrácsra vagy tepsire, mielőtt beletennéd a tésztát, mert az anyaga lágy és így könnyen kiborulhat belőle a töltelék. Sütés előtt kend ki kevés zsiradékkal. Ha hűtött ételt készítesz, akkor előtte hideg vízzel öblítsd ki. Védd a szilikon formát a közvetlen hőhatástól, azaz ne érintkezzen nyílt lánggal. A szilikon formába késsel vagy éles eszközzel soha ne vágj, mert megsérülhet. Érdemes szeletelés előtt kiborítani a süteményt a formából és csak ezt követően felszelni. A szilikon sütőformából akkor lehet a legszebben kivenni a desszertet, ha sütés után megvárod, hogy teljesen kihűljön a formában. Első használat előtt: Első használat előtt a szilikon sütőformát alaposan mosd el meleg mosószeres vízzel, töröld szárazra és kend ki bőségesen zsiradékkal. Erre legközelebb már csak akkor lesz szükség, ha a forma nagyon kiszáradna. A szilikon sütőformák tisztítása: A szilikon formák könnyen tisztíthatóak. Érdemes őket kézzel elmosni, mert így marad bennük minimális mennyiségű zsiradék, nem száradnak ki. Tisztításhoz ne használj dörzsi szivacsot vagy maró hatású tisztítószert. A forma sütés következtében bekövetkező színvesztése a használatot nem befolyásolja. Mind a magas, mind az alacsony hőmérsékletet (-40 C és 230C) jól bírják. Sütésre és fagyasztásra egyaránt jól használhatjuk őket. A csomag tartalma: 1 db szilikon sütőforma

Rendelését telefonon keresztül is rögzítjük: +36 70 9071558 Hétköznap 9-18 óra között

Kiszállítás: A termék raktáron van, szállítási idő maximum 5 nap. A terméket a Express One futárszolgálat szállítja ki a RGB raktárból, melynek szállítási díja 1490 Ft.

Csere információk és jótállás: Sérült vagy hibás termékek esetén jótállási és garanciális ügyintézés a termékhez kapott számlán feltüntetett email címen, illetve telefonszámon lehetséges. 

Elállási feltételek: A termékek visszavétele a 14 napos elállás keretén belül lehetséges.



Csomagszám: 1 db